> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
> 120 min
4,4
Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou
< 45 min
4,3
Polévka z kořenové zeleniny
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
> 60 min
4,2
Pastýřský koláč
< 60 min
4,1
Salát z pečené kořenové zeleniny
< 120 min
4,7
Marocký tažín
< 60 min
4,4
Fazolové chili sin carne s ořechy a čokoládou
< 120 min
4,1
Krémová kuřecí polévka
< 50 min
4,9
Pasulj (srbská fazolová polévka)
< 60 min
3,4
Medová zimní zelenina
< 60 min
4,4
Krémové zeleninové rizoto
> 60 min
4,0
Hovězí maso na víně se žampióny
< 60 min
3,3
Rychlý boršč
> 60 min
3,8
Pastinákové pyré
< 45 min
4,7
Polévka s uzeným kolenem
< 60 min
4,6
Polévka z pastináku a pečeného česneku
< 30 min
3,8
Zelenina v páře
< 60 min
4,2
Pórková polévka s pastinákem
< 10 min
0,0
Bramborové pyré s pastinákem
> 60 min
5,0
Vepřové na zázvoru, medu a rozmarýnu
< 20 min
3,4
Pastinákové hranolky s parmazánem
< 60 min
4,8
Polévka z pastináku a jablek
> 60 min
4,2
Pečená zimní zelenina s kozím sýrem
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý