0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prosciutto e rucola

Prosciutto e rucola

3.8 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2150 kcal
Bílkoviny 192 g
Sacharidy 0 g
Tuky 144 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pizza, sušená šunka a rukola – vítejte v Itálii!

Suroviny

4 ks
základní pizza Margarita
šunka 8 plátků
sušená, tence krájená, ideálně prosciutto
rukola 1 svazek

Připravte čtyři margherity podle základního receptu a v troubě předehřáté na 250 °C je pečte deset až dvanáct minut, až okraje zezlátnou. Opláchněte lístky rukoly a odstraňte spodní části stonků. Na pizzy úhledně rozložte šunku a rukolu. Ihned podávejte.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit