Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Prosciutto e rucola
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.6/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2798 kcal
Bílkoviny 312 g
Sacharidy 0 g
Tuky 168 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pizza, sušená šunka a rukola – vítejte v Itálii! Prosciutto e rucola je naprostá italská klasika, která nikdy nesklame. Kouzlo tkví v kvalitních surovinách - skvělém křupavém těstě a lahodné sušené šunce. 

Náš tip: Milujete pizzu? Dejte si také pravou italskou pizzu s mortadellou a burratou z Líné kuchařky podle našeho videoreceptu

Skryt pre seznam

Suroviny

základní těsto 4 ks
na pizza Margarita (viz postup)
tence krájená, ideálně prosciutto
rukola 1 svazek

Postup

1

Připravte čtyři margherity podle základního receptu a v troubě předehřáté na 250 °C je pečte deset až dvanáct minut, až okraje zezlátnou.

2

Opláchněte lístky rukoly a odstraňte spodní části stonků. Na pizzy úhledně rozložte šunku a rukolu. Ihned podávejte.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/4

Apetit magazín