0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5 / 5. Počet hodnocení: 12
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1215 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 8 g
Tuky 100 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Máte chuť na dobrou pizzu – upečte si ji sami!

Suroviny

základní těsto 1 ks
dávka
bazalka 1 svazek
čerstvá
rajčatová směs
základní recept viz postup
mozzarella 400 g
olivový olej 2 PL
sůl mořská

1 Z těsta podle základního receptu vyválejte čtyři kruhové pláty, navrch dejte zvolený rajčatový základ (pokud jste si vybrali některý ze tří expresních, osolte ho), poklaďte lístky bazalky a tenkými plátky okapané mozzarelly.

2 Pokapejte olejem a v troubě předehřáté na 250 °C pečte deset až dvanáct minut, až okraje zezlátnou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/4

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...

Obchod Apetit