Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Peperoni
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 974 kcal
Bílkoviny 29 g
Sacharidy 38 g
Tuky 79 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nechte se zlákat pikantní variací na pizzu Margherita. Upečte si pizzu!

Suroviny

malá, oloupaná
rozkrojená, zbavená semen
olivový olej panenský 2 PL
základní těsto 4 ks
na pizza Margherita (viz postup)
salám 100 g
trvanlivý, pikantní, italský nebo španělský

Postup

1

Cibuli nakrájejte na měsíčky, chilli papričky a papriku na tenké proužky a v pánvi na oleji společně opékejte asi tři minuty. Předehřejte troubu na 250 °C. Připravte čtyři pláty těsta podle základního receptu a obložte je jako margheritu, zatím ale bez mozzarelly.

2

Poklaďte připravenou paprikovou směsí, obložte plátky salámu i mozzarelly a pečte deset až dvanáct minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/4

Apetit magazín

AD
Ochutnejte Vary všemi smysly. Hlad zaženete dokonalým steakem
  • Zajímavosti

Ochutnejte Vary všemi smysly. Hlad zaženete dokonalým steakem

Letošní ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary vypukne už za necelé dva týdny a město opět po roce zaplní tisíce filmových fanoušků. Patříte k těm, kteří si rádi užívají vše, co festival nabízí? Stíháte několik filmů...
AD
Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou
  • Jak na to

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou

K teplým večerům patří zahradní párty a grilování, proto by vám neměl ujít jednoduchý recept na skvělý grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou, píše Romana Böhmová z blogu Na skok v kuchyni. Dá se připravit i jako rychlá...