Pokud už se vám přepily všechny sirupy, je tohle skvělý způsob, jak zužitkovat rybízovou šťávu. Rybízový likér si vychutnejte jen tak, nebo ho přidejte do letních míchaných nápojů. Likérem také můžete nahradit tradiční tuzemák do většiny dezertů, především těch, které obsahují ovoce.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2583.33 kcal
- Bílkoviny 6.67 g
- Sacharidy 420 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.