Můžete je ogrilovat nebo osmažit. Křupavé cizrnové karbanátky s cibulkou v nadýchaných žemlích jsou skvělou volbou na rychlou a chutnou večeři. Směs plnou bylinek a koření stačí lehce promixovat, vytvarovat do placek a opéct dokřupava. Podávejte s oblíbenými omáčkami nebo čerstvou zeleninou a dopřejte si pohodové jídlo, které voní domácí kuchyní i grilovačkou.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na cizrnové karbanátky
Na ozdobu a k podávání:
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 384.25 kcal
- Bílkoviny 12.25 g
- Sacharidy 35 g
- Tuky 17.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/6
Červen 2005