Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (10x)
29. 9. 2021
Rychlozavináče ze pstruha lososovitého
Apetit
Rychlozavináče ze pstruha lososovitého
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (10x)

Pstruh lososovitý je obchodní název pro pstruha duhového, jehož maso získalo díky speciálnímu krmivu růžovou barvu. Použít ale samozřejmě můžete i filety z jakéhokoli jiného pstruha či sivena. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na náplň

Na lák na cca 1 kg rybího masa

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 612.33 kcal
  • Bílkoviny 28.83 g
  • Sacharidy 82 g
  • Tuky 16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/10

Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.