Pstruh lososovitý je obchodní název pro pstruha duhového, jehož maso získalo díky speciálnímu krmivu růžovou barvu. Použít ale samozřejmě můžete i filety z jakéhokoli jiného pstruha či sivena.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Na lák na cca 1 kg rybího masa
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 612.33 kcal
- Bílkoviny 28.83 g
- Sacharidy 82 g
- Tuky 16 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/10
Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.