Díky quinoe a fetě vás salát zasytí, ředkvičky mu zase dodají říz, okurka, máta a kopr zase svěžest. Výsledkem je lehký, vyvážený, barevný salát, tedy přesně podle našeho gusta.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 431 kcal
- Bílkoviny 13 g
- Sacharidy 30.25 g
- Tuky 26.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.