Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (31x)
28. 4. 2016
Salát s quinoou, kukuřicí a ředkvičkami
Apetit
Salát s quinoou, kukuřicí a ředkvičkami
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (31x)

Tento skvělý salát plný křupavosti, sladkosti a výrazných chutí vás dokonale zasytí v letních dnech!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2425 kcal
  • Bílkoviny 75 g
  • Sacharidy 319 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

Majoránka

Majoránka jako koření i lék: Jak ji pěstovat, kdy ji sklízet a proč by neměla chybět v kuchyni ani v lékárničce

Majoránka – nenápadná bylinka, která je v české kuchyni nepostradatelná. Její jemně nasládlé aroma dodává bramboračkám i jitrnicím nezaměnitelný charakter, ale stejně dobře se uplatní i v moderních pokrmech středomořské kuchyně. Víte, kdy obsahuje nejvíce účinných látek? A proč je vhodné mít ji i doma v květináči? Zjistěte vše podstatné o jejím pěstování, sklizni, sušení i kuchyňském a léčivém využití.