Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,2 (19x)
20. 12. 2022
Sardinková pomazánka
Apetit
Sardinková pomazánka
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,2 (19x)

Rybičková pomazánka je stálicí studených večeří i večírků. Je jednoduchá a přitom tak dobrá. Máte-li ve spíži konzervu sardinek a sklenici nakládaných okurek, už jste na půli cesty k úspěchu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1151 kcal
  • Bílkoviny 144 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jednoduchá rybí pomazánka ze sardinek
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/1

Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1193208313.jpg

Jak správně zabalit sekanou, aby se nerozpadla a zůstala šťavnatá? Zkuste slaninu – je to jednoduché a účinné

Sekaná je klasikou české kuchyně, ale její příprava se může snadno zvrtnout. Příliš suchá nebo rozpadající se šiška mletého masa – to zná asi každý. Přitom stačí drobný trik: obalit ji plátky slaniny. Tenká vrstva slaniny nejenže pomůže udržet tvar a šťavnatost masa, ale zároveň vytvoří lahodnou kůrčičku, která se krásně doplňuje s vláčným středem. Jak na to? Poradíme krok za krokem a přidáme i pár tipů.