Recepty na pečení baget
Každý z nás zná tu neopakovatelnou vůni čerstvě upečené bagety, křupavou kůrku a měkký, nadýchaný střed. Pečení dokonalé bagety je uměním, a my vám chceme pomoci stát se skutečnými mistry v tomto řemesle.
V našem výběru receptů najdete postupy na tradiční bagety tak, jak je znají ulice Paříže, ale i moderní variace, které si získaly srdce mnoha gurmánů po celém světě. Každý recept je pečlivě testován naší redakcí, aby vám garantoval tu nejlepší kvalitu a výsledek, na který můžete být pyšní.
Zažijte radost z domácího pečení s našimi ověřenými postupy a ponořte se do světa autentických baget. Ať už je podáváte samotné, s máslem či jako doplněk k oblíbeným pokrmům, vždy přinesou kousek Francie přímo k vašemu stolu.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-