Jsou krásně křupavé, zdravé – a velmi rychle hotové! Pochopitelně můžete použít běžné máslo, jen doporučujeme vyhnout se uměle ztužovaným tukům.
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2309 kcal
- Bílkoviny 48 g
- Sacharidy 194 g
- Tuky 147 g
Postup přípravy
- 30 receptů na nejlepší domácí sušenky Tajemství výroby javorového sirupu: Jak poznat falešný a proč má lahev tak malé ouško?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007