Tohle jídlo se kdysi vyskytovalo na českém jídelníčku hodně často. Květenství bezu obalovaná v těstíčku se podávala s práškovým cukrem, ale když do těstíčka přidáte sýr a kosmatice doplníte pikantním jogurtovým dipem, ukáže vám tahle jemná lahůdka úplně jinou tvář!
Suroviny
4
Suroviny
4
Na těstíčko
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 148 kcal
- Bílkoviny 9.25 g
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/6
Červen 2006