Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (38x)
18. 7. 2014
květák smažený po italsku
Apetitonline.cz
Květák smažený po italsku s křupavou kůrčičkou
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (38x)

Hrubozrnnější krupička se postará o kypřejší obalení – a celé dílko bude po osmažení labužnicky chroupat. Květák smažený po italsku s křupavou kůrčičkou je skvělou variací na oblíbenou českou klasiku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 326 kcal
  • Bílkoviny 14.25 g
  • Sacharidy 58.5 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007