< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček
< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem
> 60 min
3,9
Bůčková pomazánka
> 60 min
4,8
Italská porchetta
> 120 min
4,2
Rillettes
> 120 min
4,5
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
> 120 min
4,0
Asijský bůček v housce
< 60 min
4,3
Bůčkové kostky po čínsku
> 60 min
4,4
Domácí paštika ve slaninové krustě
> 120 min
4,9
Pomalu vařený marinovaný bůček
> 120 min
4,7
Pečený vepřový bůček
> 60 min
3,4
Pomalu pečený bůček s bramborami boulangère
> 60 min
4,1
Bůčková roláda
> 60 min
4,4
Nadívaný vepřový bůček
> 120 min
5,0
Bůček pěti vůní s křupavou kůží
> 60 min
4,4
Cassoulet
> 60 min
3,8
Pečený vepřový bůček s žemlovou nádivkou
> 60 min
0,0
Bůček na chlebu
> 60 min
4,5
Vepřová terina s játry
< 120 min
3,3
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře
> 60 min
4,1
Bůček s omáčkou ze švestek & špaldový salát
< 60 min
5,0
Grilovaný bůček po asijsku
> 60 min
3,2
Pečený vepřový bůček na pivu a česneku s jarními cibulkami
< 60 min
4,2
Daňčí klobásy
Související články
- Zapomeňte na jemné vývary: Tahle hospodská dršťková vás postaví na nohy i po nejdelší noci
- „Že jdou v přechodu kila skoro ‚zadarmo‘ nahoru, mě překvapilo. Ale žiji pro jiné hodnoty, než je můj vzhled a jídlo,“ říká Olga Studničková Šípková
- Zapomeňte na sushi a risotto! Američané ochutnávali světová jídla. A mezi vítězi? Česká polévka, kterou znáte z dětství!
- Tradice, poctivost a kvalita. Nahlédněte do zákulisí masozávodu v Modleticích
- Odhalili jsme tajemství moderních kuchařů: Jak dostat z červené řepy maximum? Už dávno není jen do boršče, vyzkoušejte pomazánky, polévky i dezerty!
- Kam v Praze, Písku a v Brně na svatomartinské menu? Vyrazte k Pohlreichovi nebo do Kuchyně! Víme, na čem si pochutnáte a kolik zaplatíte