Potěšte se vzpomínkou na řecké suvlaki! Báječně se na ně hodí šťavnaté tmavší maso z kuřecích stehýnek, známé jako stehenní řízky. Drobné kostičky jsou pro suvlaki typické. Výsledkem je opravdu šťavnatý špíz, který potěší malé i velké strávníky.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na špíz
K podáváni
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 786 kcal
- Bílkoviny 39.75 g
- Sacharidy 53.5 g
- Tuky 45.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007