Švestková omáčka se hodí k uzenému kuřeti, uzenému vepřovému masu či jazyku, pečené zvěřině nebo jehněčímu. Budete na ní potřebovat švestková povidla, koření a také kapku kvalitního alkoholu. Recept na švestkovou omáčku je skutečně velmi jednoduchý a pečenému nebo uzenému masu dodá to pravé „de luxe“.
Videorecept
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 179.25 kcal
- Bílkoviny 0.75 g
- Sacharidy 31.25 g
- Tuky 4.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008