Z neinspirativního kousku studeného masa vytvořila Rettigová jemně ochucenou lahůdku jako stvořenou k lehkému letnímu obědu nebo večeři. Hodnotí ji následovně: „Jestiť dobré jídlo a může se z dost malých drobtů udělat, které by se jinak ani na stůl dáti nemohly.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 320.25 kcal
- Bílkoviny 30.25 g
- Sacharidy 5.75 g
- Tuky 18.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/6
Červen 2005