Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,6 (19x)
18. 7. 2014
Telecí řízek, základní recept
Apetit
Telecí řízek, základní recept
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,6 (19x)

Maršál Radecký by měl radost! Když z Milána do Vídně přivezl recept na smažený řízek, netušil, kolik obměn bude mít. Udělejte si základní vídeňský řízek z telecího masa, který se dá obměnit mnoha způsoby.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA 12 ŘÍZKŮ

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA 12 ŘÍZKŮ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3644 kcal
  • Bílkoviny 309 g
  • Sacharidy 332 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/6