Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích

Hořčice a estragon se k rybě hodí báječně! Se sklenkou vychlazeného suchého bílého vína je to opravdová delikatesa, kterou ohromíte přátele. 

Vydání: 2015/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT25M
Pečení 0:25

Ingredience

    • 600 g filetu z tilapie (nebo jiné bělomasé ryby)
    • mořská sůl
    • 1 lžíce dijonské hořčice
    • 1 lžíce lístků estragonu, nasekaných
    • 4 plátky prosciutta
    • 80 g másla
    • dlouhé zelené fazolky vařené na páře k podávání

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 220°C. Rybí filety osolte, potřete hořčicí a posypte estragonem. Zabalte každý do plátku prosciutta a opepřete. Rozložte do pekáčku ‚švem‘ dolů a poklaďte máslem.

2 Pečte v předehřáté troubě zhruba 20–25 minut dozlatova. Podávejte s fazolkami vařenými na páře přelitými máslovou šťávou z ryby.

NĚCO NAVÍC
Můžete použít i sušený estragon, jen ho dejte o trochu méně. Menší filety lze podle potřeby pospojovat po dvou. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Smažená ryba v bylinkové krustě

Halibut na másle s koprovým pestem

Pstruh s jablky

Losos na paprice s bramborami

REKLAMA

Přidat komentář