0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích

Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2824 kcal
Bílkoviny 331 g
Sacharidy 1 g
Tuky 182 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hořčice a estragon se k rybě hodí báječně! Se sklenkou vychlazeného suchého bílého vína je to opravdová delikatesa, kterou ohromíte přátele. 

Suroviny

tilápie 600 g
filety
sůl mořská
hořčice dijonská 1 PL
estragon 1 PL
lístků
prosciutto 4 plátky
máslo 80 g
fazolky zelené
vařené na páře k podávání

1 Troubu předehřejte na 220°C. Rybí filety osolte, potřete hořčicí a posypte estragonem. Zabalte každý do plátku prosciutta a opepřete. Rozložte do pekáčku ‚švem‘ dolů a poklaďte máslem.

2 Pečte v předehřáté troubě zhruba 20–25 minut dozlatova. Podávejte s fazolkami vařenými na páře přelitými máslovou šťávou z ryby.

NĚCO NAVÍC
Můžete použít i sušený estragon, jen ho dejte o trochu méně. Menší filety lze podle potřeby pospojovat po dvou. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/3

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč