Hořčice a estragon se k rybě hodí báječně! Se sklenkou vychlazeného suchého bílého vína je to opravdová delikatesa, kterou ohromíte přátele.
Suroviny
tilápie
600
g
filety
sůl mořská
hořčice dijonská
1
PL
estragon
1
PL
lístků
prosciutto
4
plátky
máslo
80
g
fazolky zelené
vařené na páře k podávání
Postup
1
Troubu předehřejte na 220°C. Rybí filety osolte, potřete hořčicí a posypte estragonem. Zabalte každý do plátku prosciutta a opepřete. Rozložte do pekáčku ‚švem dolů a poklaďte máslem.
2
Pečte v předehřáté troubě zhruba 20–25 minut dozlatova. Podávejte s fazolkami vařenými na páře přelitými máslovou šťávou z ryby.
NĚCO NAVÍC
Můžete použít i sušený estragon, jen ho dejte o trochu méně. Menší filety lze podle potřeby pospojovat po dvou.