< 60 min
4,4
Dýňové špagety
< 45 min
4,4
Kuřecí saltimbocca
> 60 min
4,0
Luxusní sekaná
> 60 min
4,2
Vepřová saltimbocca
< 20 min
3,2
Krémová houbová polévka s bílým vínem
> 60 min
3,8
Sýrové lasagne se špenátem a prosciuttem
< 60 min
3,7
Masové kuličky a fazole v rajčatové omáčce
< 30 min
5,0
Narozeninové crostini
< 30 min
4,1
Lahůdkový těstovinový salát
< 20 min
5,0
Italský sendvič de luxe
< 30 min
4,9
2x sýrový chléb – s kimči & s jablky a prosciuttem
< 10 min
4,2
Panini s pršutem a mozzarellou
< 30 min
4,6
Těstoviny s fazolkami a sušenou šunkou
< 60 min
5,0
Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích
< 30 min
2,8
Francouzský toust s prosciuttem a mozzarellou
< 30 min
5,0
Panzanella s nektarinkami
< 60 min
4,4
Sýrové raclette
< 20 min
0,0
Grilovaný čerstvý sýr s prosciuttem
< 10 min
4,9
Bruschetta se sušenou šunkou a mozzarellou
< 10 min
5,0
Chlebíčky s ricottou, cuketami a chilli
< 20 min
3,3
Blesková špenátová „pizza“
< 20 min
0,0
Zelené gazpacho s prosciuttem a burratou
> 60 min
3,5
Kuře na kořenové zelenině
> 60 min
4,5
Salát z pečených brambor s prosciuttem a chřestem
Související články
- Zapomeňte na jemné vývary: Tahle hospodská dršťková vás postaví na nohy i po nejdelší noci
- „Že jdou v přechodu kila skoro ‚zadarmo‘ nahoru, mě překvapilo. Ale žiji pro jiné hodnoty, než je můj vzhled a jídlo,“ říká Olga Studničková Šípková
- Zapomeňte na sushi a risotto! Američané ochutnávali světová jídla. A mezi vítězi? Česká polévka, kterou znáte z dětství!
- Tradice, poctivost a kvalita. Nahlédněte do zákulisí masozávodu v Modleticích
- Odhalili jsme tajemství moderních kuchařů: Jak dostat z červené řepy maximum? Už dávno není jen do boršče, vyzkoušejte pomazánky, polévky i dezerty!
- Kam v Praze, Písku a v Brně na svatomartinské menu? Vyrazte k Pohlreichovi nebo do Kuchyně! Víme, na čem si pochutnáte a kolik zaplatíte