Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s prosciuttem

Prosciutto označuje v italštine šunku, která se vyrábí nejčastěji z vepřové kýty. Prosciutto crudo je pak název pro šunku sušenou, která zraje zavěšená nejméně 9 měsíců, někdy však až dva roky. Tento typ šunky tedy neprošel tepelnou úpravou ani uzením. Maso se jen očistí a naloží a dále nechá zrát. Dušená šunka se pak v italštině označuje jako prosciutto cotto.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč