0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s prosciuttem

Prosciutto je italská podoba sušené šunky, která se vyrábí tradičně z brančového nebo kančího stehna. Toto maso zraje na vzduchu minimálně 9 měsíců, někdy až dva roky. Označuje se také jako prosciutto crudo, kde "crudo" znamená syrové. Tento typ šunky tedy neprošel tepelnou úpravou ani uzením. Maso se jen ošetří a naloží a dále nechá zrát.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč