Tvarohová pomazánka je luxusní a svěží nátěrka na čerstvé pečivo. Především na jaře, kdy je plno čerstvých bylinek, jako třeba pažitka nebo medvědí česnek, tento recept oceníte. Lžička cukru zjemní chuť tvarohové pomazánky. Zkuste to, je to trik k nezaplacení!
Suroviny
tvaroh měkký
1
bal
plnotučný, ve vaničce
krupicový cukr
1
ČL
jogurt bílý
2
PL
na případné rozředění
jarní cibulka
1
svazek
nasekaná
pažitka
1
svazek
nasekaná
sůl
pepř
čerstvě mletý
Postup
1
Tvaroh, cukr a jogurt dejte do misky a vyšlehejte na krém; podle potřeby nařeďte mlékem. Přimíchejte nasekanou cibulku a pažitku, osolte a opepřete. Tvarohovou pomazánku podávejte s čerstvým chlebem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Nejlepší pomazánky a obložené pečivo(33 receptů )