0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tvarohová pomazánka

4.4 / 5. Počet hodnocení: 17
Do 20 minut Velmi snadné Pro 2-4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 146 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 14 g
Tuky 1 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lžička cukru zjemní chuť tvarohu. Zkuste to, je to trik k nezaplacení!

Suroviny

tvaroh měkký 1 bal
plnotučný, ve vaničce
krupicový cukr 1 ČL
jogurt bílý 2 PL
mléko
na případné rozředění
jarní cibulka 1 svazek
nasekaná
pažitka 1 svazek
nasekaná
sůl
pepř
čerstvě mletý

1 Tvaroh, cukr a jogurt dejte do misky a vyšlehejte na krém; podle potřeby nařeďte mlékem. Přimíchejte nasekanou cibulku a pažitku, osolte a opepřete a podávejte s čerstvým chlebem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/10

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit