Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (15x)
26. 11. 2014
Salát s hruškami a nivou


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (15x)

Salát buď snězte hned, nebo hrušky pokapejte citronovou šťávou, aby na vzduchu nezačaly hnědnout.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4092 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 804 g
  • Tuky 64 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů

Související články

Hrušky naslano i nasladko: Přidejte je ke kotletám nebo uvařte hrušková povidla

Homér v Odyssee hrušky nazývá „Božským darem“. A není daleko od pravdy. Existuje jen málo lidí, kteří odolají vůni hruškového koláče. Toto lahodné ovoce můžete však využít na tisíce způsobů. Lze z něj uvařit povidla, hodí se k sýrům, do salátu i k masu. Na pošírovaných hruškách si zase rádi smlsnou děti i dospělí. Už víte, co s letošní úrodou? My ano!