Chuťový zážitek z hospodského jídla, připraveného z prvotřídních surovin, poctivě a s láskou, probudí v každém strávníkovi záchvat nostalgie. Nejdůležitější je vybrat dobrou uzeninu a naložit je do skvělého nálevu (láku). Domácí utopence podle našeho základního receptu zvládne každý. Pokud chcete, aby byli utopenci ďábelští, přidejte do nálevu ještě o jednu lžičku chilli vloček více.
Videorecept
Suroviny
4-8 porcí
Suroviny
4-8 porcí
Na nálev
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 821 kcal
- Bílkoviny 32.25 g
- Sacharidy 51.5 g
- Tuky 53.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008