Utopenci se zelím jsou hospodskou pochoutkou, kterou si hravě zvládnete udělat i doma. Nakládané lahůdky mají spoustu výhod. Můžete je připravit dlouho dopředu a je v podstatě jedno, kolik dorazí hostů – na nějakou tu porci se přece nehledí.
Suroviny
6-10
Suroviny
6-10
Nálev
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 902.83 kcal
- Bílkoviny 34.33 g
- Sacharidy 70.17 g
- Tuky 53.5 g
Postup přípravy
- Král všech táboráků, špekáček. Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem a který koupit Co a jakým způsobem opékat místo špekáčků? Originální pokrmy vám bude u ohně každý závidět
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Utopenci se zelím