Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
4,4 (31x)
18. 7. 2014
Utopenci se zelím
Image Professionals / Castilho, Rua
Utopenci se zelím
Image Professionals / Castilho, Rua


Velmi snadné
< 25 min
4,4 (31x)

Utopenci se zelím jsou hospodskou pochoutkou, kterou si hravě zvládnete udělat i doma. Nakládané lahůdky mají spoustu výhod. Můžete je připravit dlouho dopředu a je v podstatě jedno, kolik dorazí hostů – na nějakou tu porci se přece nehledí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-10

Nálev

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 902.83 kcal
  • Bílkoviny 34.33 g
  • Sacharidy 70.17 g
  • Tuky 53.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Král všech táboráků, špekáček. Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem a který koupit Co a jakým způsobem opékat místo špekáčků? Originální pokrmy vám bude u ohně každý závidět

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Utopenci se zelím

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce