Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Uzené maso nasladko
StockFood
Uzené maso s třešňovou zavařeninou
StockFood


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Ovoce překvapivě dobře ladí se šunkou a uzeným, a rozhodně to nemusí být jen ananas, ozdoba takzvaných havajských toustů, či celé šunky pečené nasladko. V našem případě pikantní třešňová zavařenina příjemně odlehčuje slané maso. Připravuje se podobně jako indické čatní; tyto pikantní směsi ovoce, zeleniny a koření s více či méně ostrou sladkokyselou chutí jsou velmi oblíbené a podávají se jako chuťovka.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 415 kcal
  • Bílkoviny 24.25 g
  • Sacharidy 21.75 g
  • Tuky 23.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006