Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 15 min
4,2 (39x)
9. 2. 2017
Vejce do skla
Apetit
Vejce do skla
Apetit


Snadné
< 15 min
4,2 (39x)

Vejce na měkko pěkně vyškrábnutá ze skořápek, sůl, pepř a trocha křenu – nejoblíbenější snídaně Tomáše G. Masaryka je na světě! Výslednou konzistenci žloutku ovlivní velikost vajec a také délka varu. Aby skořápka během vaření nepraskla, nechte je před vložením do vody ohřát na pokojovou teplotu a pro jistotu přidejte do vařící vody lžíci octa.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 456 kcal
  • Bílkoviny 36 g
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dokonalá vejce Benedikt

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry