Vejce na měkko pěkně vyškrábnutá ze skořápek, sůl, pepř a trocha křenu – nejoblíbenější snídaně Tomáše G. Masaryka je na světě! Výslednou konzistenci žloutku ovlivní velikost vajec a také délka varu. Aby skořápka během vaření nepraskla, nechte je před vložením do vody ohřát na pokojovou teplotu a pro jistotu přidejte do vařící vody lžíci octa.
Suroviny
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 456 kcal
- Bílkoviny 36 g
- Sacharidy 1 g
- Tuky 33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry