Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (14x)
10. 10. 2023
Vídeňské knedlíky
Apetit
Vídeňské knedlíky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (14x)

Vídeňské knedlíky milujeme v obou variantách – klasické vařené a novátorské pečené. Oboje jsou skvělé k omáčkám a pečínkám i zapečené se smetanou, šunkou a ementálem.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 379.17 kcal
  • Bílkoviny 13.25 g
  • Sacharidy 44.75 g
  • Tuky 11.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/10

Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Mazanec à la buchtičky se šodó

Druhý život mazance: Zbylý ho nevyhazujte ho, známe 7 skvělých způsobů, jak ho ještě využít

Čokoládové sušenky, francouzský toust nebo nákyp na slano. Tohle je jarní recyklace, která vás bude bavit. Nejlepší je čerstvý, právě upečený, ale i zbylý mazanec má v kuchyni pořád své místo. Ať už vám zbyla patka, celý bochánek, nebo jen hrst drobečků, připravte z něj francouzský toust nebo mug cake. Máme pro vás recepty, díky kterým nikdo neodhalí, že už měl mazanec téměř na mále.