Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,1 (75x)
18. 7. 2014
Základní omáčka k masu
Apetit
Základní omáčka k masu
Apetit


Snadné
< 45 min
4,1 (75x)

Omáčka k masu vás zachrání v případě, že servírujete vařené maso nebo nemáte dostatek výpeku, abyste ji připravili z něj. Recept na základní omáčku k masu doplňte červeným vínem, křenem, hořčicí nebo povidly, a získáte pokaždé jiný (a skvělý) doprovod k pečenému masu nebo drůbeži.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 306.25 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 49.75 g
  • Tuky 6.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(75 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bešamel

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008

Související články