Omáčka k masu vás zachrání v případě, že servírujete vařené maso nebo nemáte dostatek výpeku, abyste ji připravili z něj. Recept na základní omáčku k masu doplňte červeným vínem, křenem, hořčicí nebo povidly, a získáte pokaždé jiný (a skvělý) doprovod k pečenému masu nebo drůbeži.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 306.25 kcal
- Bílkoviny 8.25 g
- Sacharidy 49.75 g
- Tuky 6.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008