Skvělá pepřová omáčka k panence nebo ke kuřeti. Vynechat ji nezle samozřejmě ani v případě, že připravujete hovězí maso. Ke steaku se pepřová omáčka hodí dokonale. Příprava je jednoduchá!
Videorecept
Suroviny
Na 250 ml
Suroviny
Na 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 580 kcal
- Bílkoviny 9.5 g
- Sacharidy 23.5 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008