Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Zapečená rebarbora s mascarpone


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Díky pečení si rebarbora zachová nádhernou barvu a tvar. Této lahůdce by však měli odolat ti, kdo mají problémy s ledvinami, močovými cestami, revmatismem či žlučníkovými kaménky.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 374.5 kcal
  • Bílkoviny 2.25 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 25.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007