Nová registrace Zapomenuté heslo

4,2 (12x)
18. 7. 2014
Štiplavá rebarborová zmrzlina

Zmrzlina v zimě? Proč ne. Díky štiplavému zázvoru má v sobě i něco hřejivého.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2482 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 426 g
  • Tuky 83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Autorka kuchařky Zmrzliny Katka Kočičková: Jak připravit domácí zmrzlinu dTest testoval vanilkovou zmrzlinu: Ověřoval chuť i poctivost

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Štiplavá rebarborová zmrzlina

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Dobrý špekáček je lahůdka

Čarodějnice jsou tu: Jak vybrat kvalitní špekáček na opékání a jak jej nejlépe rozříznout? Zapomeňte na ježka, řežte „na hranolky“!

V kalendáři se dozvíte, že 30. dubna slaví Blahoslav a Anastázie, ale vy tam jistě máte připsáno i čarodějnice. Dříve se tento svátek nazýval i filipojakubská noc a jde o lidový zvyk spojený s pálením ohňů a vírou v čarodějnice, který se odehrává v noci ze 30. dubna na 1. května. Zapálené ohně měly prý moc chránit před zlými silami a posvětit úrodu, zároveň se slaví příchod jara.