Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (3x)
24. 5. 2018
Rebarborovo-jahodová zmrzlina v sušence
Apetit
Rebarborovo-jahodová zmrzlina v sušence
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (3x)

Někomu by možná stačila jen zmrzlina, jinému sušenka, ale nejlepší je užít si obojí!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na sušenky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5804 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 493 g
  • Tuky 350 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/5

Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.