Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,7 (23x)
18. 3. 2016
pečený pórek
Flickr.com, Lablascovegmenu
Zapečený pórek
Flickr.com, Lablascovegmenu


Snadné
< 30 min
3,7 (23x)

Efektní, snadná lehká večeře nebo předkrm


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 721.5 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 15.75 g
  • Tuky 45.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pórek vařte i zapékejte Jak snadno umýt pórek

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Zapečený pórek

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Lembas

Lembas: Elfský chléb z Tolkienovy Středozemě si získal oblibu na internetu. Co to přesně je a jak ho připravit?

Pokud můžeme nějaký fiktivní pokrm označit za ikonický, pak je to jistě lembas – elfský chléb z Tolkienovy Středozemě. Tento výživný pokrm, který se objevuje například v trilogii Pán prstenů, si oblíbili nejen hrdinové příběhu, ale i fanoušci po celém světě. Ačkoli není možné přesně zreprodukovat jeho kouzelnou sílu, inspirace tímto mytickým pokrmem pronikla i do moderní kuchyně.