Úroda jablek byla nadmíru štědrá? Připravte se na zimnu a zavařte si jablka na štrúdl. Recept je jednoduchý a rychlý, zvláště máte-li robot se strouhacím nástavcem. Díky zavařeným jablkům pak zvládnete připravit štrúdl v absolutně rekordním čase.
Suroviny
Na cca 2–3 sklenice o objemu 500 ml
Suroviny
Na cca 2–3 sklenice o objemu 500 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1140 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 260 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.