Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)
18. 11. 2019
Zelené kari s rybou


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)

Nejjednodušší a nejrychlejší jídlo, které si ve vánočním shonu můžete uvařit. Hřejivé a přitom lehké, značka ideál!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K PODÁVÁNÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 369 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/12

Tiše, jako se snáší tma prozářená teplým světlem svíček, se blíží advent a s ním i přípravy na Vánoce. Opusťte na chvíli uspěchané shánění dárků a nechte se nad stránkami prosincového Apetitu ukolébat vánoční pohodou. Připravili jsme pro vás číslo plné receptů, v němž samozřejmě nemohou chybět osvědčené rozpisy na klasické cukroví nebo vtipný tip, jak pomocí tří vykrajovátek a bílkové polevy vytvořit hned devět různých perníčků. Těšte se neotřelé nápady na štědrovečerní rybí večeři, ať už to letos bude kapr v úpravě šéfkuchaře Pavla Býčka či skandinávskou kuchyní inspirovaný losos. Dozvíte se, proč se o Vánocích jedli šneci, kam vyrazit na nejkrásnější adventní trhy či jakou kuchařku si přát pod stromeček. A pokud si od budete potřebovat odpočinout od všudypřítomných koled, přeneste se s vůní koření do Orientu a dopřejte si hřejivá jídla, která navíc v předvánočním shonu budou hotová raz dva. Užijte si s námi kouzelné Vánoce! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1897817014.jpg

Vyhazujete banánové slupky? Děláte obrovskou chybu! Odhalili jsme překvapivé využití, které musíte znát

Kam s banánovou slupkou? Většinou míří rovnou do koše, což je ale velká škoda. Možná vás překvapí, že tento běžný kuchyňský zbytek skrývá obrovský potenciál. Existuje přitom jednoduchý trik, jak jej snadno zpracovat – stačí slupky upéct v troubě. Tento a další nápady ukazují, jak můžeme kuchyňský odpad využít chytře, efektivně a ku prospěchu celé domácnosti.