Zařaďte do jídelníčku kroupy! Jsou vydatné a stojí pár korun a vždy z nich vykouzlíte skvělou večeři. V tomto receptu jim dodají na chuti nejen asijské omáčky, ale i bylinky. Přidejte koriandr, petrželku či pažitku. Jídlo můžete osvěžit i limetovou šťávou. Dokud neochutnáte, neuvěříte, jak dobré zelí a kroupy po asijsku jsou!
Suroviny
Postup
Kroupy uvařte doměkka ve vývaru s bobkovým listem, solí a pepřem. Dle potřeby přilijte vodu.
Česnek zvolna opékejte na oleji a nechte jej rozvonět.
Zelí nakrájejte na nudličky a přidejte do pánve. Opékejte, aby začalo měknout, přidejte sójovou omáčku, ústřicovou omáčku a kroupy. Promíchejte.
Z vajec usmažte na troše oleje volská oka, podávejte se zelím a kroupami a lehce posypte sezamem.