Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nové brambůrky v zakysané smetaně

Nové brambory jsou výtečné samy o sobě. Když je ještě lehce opečete a zalijete zakysanou smetanou, budou dokonalé!

Vydání: 2006/4
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Příprava 0:15

Ingredience

    • 1 kg nových (malých) brambor
    • sůl
    • 1 lžíce oleje
    • 200 ml zakysané smetany
    • libeček nebo koprová nať

Příprava jídla

1.  Brambory pečlivě omyjte a i se slupkou je nakrájejte na tenké plátky. Přibližně na sedm minut je vložte do vroucí osolené vody.

2.  Uvařené brambory sceďte. V pánvi rozpalte olej a vhoďte na něj brambory. Krátce je orestujte a zalijte smetanou. Nakonec přidejte pár pokrájených lístků libečku nebo kopru a případně podle chuti dosolte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pečený losos s olivovou tapenádou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.4/06, str.68
Obrazek uzivatele
Tak tyhle brambory jsou opravdu vynikající. My jsme si je dochutili hrubou solí a hrozně jsme si pochutnali.

Přidat komentář