0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Brambůrky s kyselou smetanou

Brambůrky s kyselou smetanou

Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1421 kcal
Bílkoviny 39 g
Sacharidy 26 g
Tuky 122 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kaviár je z říše luxusu, brambory jsou pokrm prostý. Právě na tomto kontrastu stojí jiskřivý chuťový zážitek!

Suroviny

brambory
malé
zakysaná smetana
kaviár
rukola
olivový olej

1Malé brambůrky zlehka povařte asi osm minut. Sceďte, opláchněte, vychlaďte.

2Rozkrojte napůl, na každou dejte trochu zakysané smetany a kaviáru.

3Ozdobte rukolou a kapkami olivového oleje.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/12

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit