Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Brambůrky s kyselou smetanou

Brambůrky s kyselou smetanou

Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1421 kcal
Bílkoviny 39 g
Sacharidy 26 g
Tuky 122 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kaviár je z říše luxusu, brambory jsou pokrm prostý. Právě na tomto kontrastu stojí jiskřivý chuťový zážitek!

Suroviny

kaviár
olivový olej

Postup

1

Malé brambůrky zlehka povařte asi osm minut. Sceďte, opláchněte, vychlaďte.

2

Rozkrojte napůl, na každou dejte trochu zakysané smetany a kaviáru.

3

Ozdobte rukolou a kapkami olivového oleje.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/12

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...