Dokonalou zlatou barvu a křupavou kůrčičku zaručí sádlo (kachní, husí nebo vepřové). Brambory se upečou i v méně rozpálené troubě, ale vysoká teplota jim svědčí víc. Proto je radíme (do)péct, zatímco hotová krůta odpočívá před podáváním.
Suroviny
8-10
Suroviny
8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 586.38 kcal
- Bílkoviny 5.63 g
- Sacharidy 53.5 g
- Tuky 37.13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005