Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,9 (7x)
18. 7. 2014
Zlaté brambůrky
pixabay.com
Zlaté brambůrky
pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
4,9 (7x)

Dokonalou zlatou barvu a křupavou kůrčičku zaručí sádlo (kachní, husí nebo vepřové). Brambory se upečou i v méně rozpálené troubě, ale vysoká teplota jim svědčí víc. Proto je radíme (do)péct, zatímco hotová krůta odpočívá před podáváním.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 586.38 kcal
  • Bílkoviny 5.63 g
  • Sacharidy 53.5 g
  • Tuky 37.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005

Související články

brambůrky

Británie hledá novou příchuť pro brambůrky

Značka Walkers, největší anglický výrobce brambůrků, vypustila na anglický trh šest nových příchutí svých výrobků. Najdete mezi nimi zajímavé kombinace jako chillli & čokoláda i prapodivné příchutě typu křupavá kachna, ryba s hranolky (fish & chips) nebo snídaně pro silné chlapy (builder’s breakfast). Nové příchutě byly vybrány v rámci gigantické soutěže Do us a Flavour, díky níž chtěla společnost Walkers najít příchutě 21. století. Ty by měly konkurovat starým a oblíbeným chuťovým kombinacím.