Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rokfórová s pečeným česnekem

S pečeným česnekem

Vydání: 2004/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
P
Sendvič

Ingredience

    • 200 g sýra s modrou plísní  protlačeného přes hrubé struhadlo
    • 200 g žervé nebo cottage
    • 3 lžíce bílého jogurtu
    • hlavičku česneku
    • klíčky z fazolí mungo
    • sůl, pepř a špetku cukru

Příprava jídla

1. Troubu rozehřejte na středně vysokou teplotu. Česnek zabalte do alobalu a půl hodiny pečte. Nechte vychladnout a pak vytlačte stroužky ze slupky.

2. Sýr rozetřete se žervé a zvláčněte jogurtem.

3. Dopepřete a dosolte, ale opatrně – plísňový sýr bývá hodně slaný. Chuť můžete ještě doladit špetkou cukru.

4. Česnek rozetřete plochým nožem nebo rozmělněte vidličkou a smíchejte s pomazánkou. Tu nakonec můžete posypat klíčky.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář