Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Granita z beaujolais

Výtečné! Beaujolais je klasika, ale klidně použijte jiné lehké červené víno.
Vydání: 2007/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6-8
Doba přípravy: Do 30 minut
+ mražení
P

Ingredience

    • několik snítek máty
    • 180 g krupicového cukru
    • 450 ml beaujolais nebo jiného vína
    • kousky broskví k podávání

Příprava jídla

Mátu potlučte paličkou na maso a v míse zasypte cukrem. Zalijte 150 ml vroucí vody, promíchejte, aby se cukr rozpustil, a nechte vychladnout. Slijte přes cedník, smíchejte s vínem a zmrazte. Podávejte s broskvemi.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vinařský svátek beaujolais nouveau se blíží!

Vinařský svátek beaujolais nouveau se blíží!

Přidat komentář