Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Dušené fazolky

Fazolové lusky chutnají senzačně, když je připravíte spolu s vyloupanými fazolemi, případně s hráškem.
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Zelenina Britská

Ingredience

    • 600 g mražených zelených fazolových lusků
    • 300 g zeleného hrášku
    • 2 stroužky česneku
    • 2 lžíce olivového oleje
    • nasekaná máta a petrželka
    • šťáva z 1 citronu, sůl a pepř

Příprava jídla

Fazolky pět minut povařte v půl litru vody, pak přidejte česnek a olej. Dochuťte a ještě pět minut povařte s hráškem; sceďte, vmíchejte bylinky a citronovou šťávu.



Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář