Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Tuňákový salát

Popis receptu: 
Kombinace tuňáka, zeleniny a těstovin.
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
22 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě 300g těstovin farfale 3 papriky (červená, žlutá, zelená) 2 červené cibule konzerva černých oliv 100 g bílého jogurtu lžíce kečupu lžíce plnotučné hořčice čili omáčka podle chuti pepř a sůl citrón

Příprava jídla

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu s kapkou olivového oleje, slijeme a propláchneme studenou vodou. Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky. Do velké mísy nasypeme těstoviny a přidáme nakrájenou zeleninu, olivy a rozdrobené maso tuňáka. Přidáme jogurt, kečup, hořčici a podle chuti také čili omáčku a důkladně promícháme. Na závěr salát podle chuti osolíme, opepříme a pocitrónujeme.
REKLAMA

Přidat komentář