Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s tuňákem

Tuňák se řadí mezi dražší ryby, a to především bavíme-li se o čerstvém mase. Z toho připravíte steak nebo sushi. Oproti tomu tuňák v konzervě je cenově přijatelnější a použijete ho v kuchyni jinak, přesto z něj vykouzlíte řadu dobrot. Konzervovaný tuňák se hodí do pomazánek, quiche nebo třeba salátu.

...

 

  • Jednou z možností je přimíchat obsah konzervy k uvařeným těstovinám, nakrájené zelenině a vše zalít dresinkem. Rázem vykouzlíte rychlý těstovinový salát s tuňákem, který je plný chuti i bílkovin.

  • Další vděčnou rychlovkou je tuňáková pomazánka, jejíž základní recept tvoří konzervovaný tuňák, kelímek pomazánkového másla nebo lučiny a nakrájená cibulka. Dochuťte solí, pepřem, citronovou šťávou a namažete na čerstvé pečivo.

  • Ideální rybí chuťovkou jsou také tuňákové karbanátky.

  • Nerozlučná dvojku tvoří tuňák a vejce. Ať už je zamícháte do salátu, přidáte na pizzu nebo z nich připravíte sendvič.


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč