Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pizza z brambor
ZDROJ: Pixabay
sdílet:
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1378 kcal
Bílkoviny 89 g
Sacharidy 143 g
Tuky 56 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Co s konzervou kukuřice

Suroviny

středně velké, moučné
tuňák 200 g
ve vlastní šťávě
konzervovaná
paprika 100 g
sterilovaná
jarní cibulka 2 ks
najemno nasekaná
sýr 200 g
strouhaný
sůl
pepř

Postup

1

Uvařte brambory Několikrát je propíchněte vidličkou a v mikrovlnce povařte na nejvyšší stupeň osm minut. Obraťte a vařte ještě osm minut (nebo vařte klasicky v osolené vodě doměkka, dvacet minut).

2

Smíchejte náplň Sceďte tuňáka, kukuřici i papriky a promíchejte s cibulkou a třetinou sýra. Osolte a opepřete. Rozehřejte gril v troubě.

3

Posypte a zapečte Brambory podélně rozpulte, navršte náplň, posypte zbylým sýrem a zapečte, aby se roztavil.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...