Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zeleninové topinky

Popis receptu: 
Rychlé, chutné, šťavnaté a křupavé delikatesní občerstvení i pohoštění.
Autor: Marie Hanková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: ?
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    půlkrajíčky chleba opečeného v topinkovači,máslo, tavený či plátkový sýr, příp.žervé či cottage, dijonaise pochoutka, jemná hořčice, pesto, papriková pasta, vegeta, kari, mletá paprika, bylinková sůl, na kolečka, půlměsíčky či proužky nakrájená zelenina (mrkev, rajčata, paprika, okurka i sterilovaná, bílá ředkev či ředkvičky, pórek, čínské zelí, ledový salát) kečup, tatarka, příp.citron šťáva je-li - čerstvá bazalka, máta, řeřicha, pažitka či petrželka

Příprava jídla

Krajíčky topinek lehce pomáznu máslem, taveným sýrem či cottage, dijonaise pochoutkou, maďarskou paprikovou pastou, pestem či hořčicí, posypu vegetou, příp. kari, paprikou nebo bylinkovou solí a pokladu nakrájenými kousky zeleniny. Zakápnu kečupem, tatarkou - na zešťavnatění a proti padání kupky zeleniny s povrchu topinky. Posypu, jsou-li, i bylinkami. Vyrábím vždy tak 4-8 variant chutí a kombinací podkladů a koření. Vyrábět nestačím, protože odběr namlsanců je plynulý.
REKLAMA

Přidat komentář