0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.3 / 5. Počet hodnocení: 26
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 560 kcal
Bílkoviny 34 g
Sacharidy 20 g
Tuky 36 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Bezchybná italská kombinace sýra a rajčat je skvělá i jako lehký letní oběd.

Suroviny

rajče 4 ks
mozzarella 2 ks
bazalka lístky
sůl mořská
pepř mletý
čerstvě mletý
olivový olej
k podávání
balzamikový ocet

Postup

1

Čtyři větší masitější rajčata a dvě koule mozzarelly nakrájejte na stejně silná kolečka.

2

Střídavě je narovnejte na talíř, posypte lístky bazalky, posolte mořskou solí a čerstvě mletým černým pepřem, postříkejte olivovým olejem a podávejte. Případně můžete dochutit balzamikovým octem.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Komentáře

Anonym

urcite vyzkousejte! skvela vecere, s opecenou bagetkou potrenou cesnekem nema chybu:)

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit