Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bageta s krevetovou majonézou

Úžasná svačina, stačí jen naplnit a pak už se jí skoro sama!

Vydání: 2008/6
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Ostatní

Ingredience

    • 125 g majonézy
    • 1 lžička jemně nastrouhané citronové kůry
    • 2 lžičky citronové šťávy
    • ½ lžičky tabasca
    • mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř
    • 1 podélně rozříznutá bageta, nakrájená na 4 díly
    • balíček rukoly
    • 12 středně velkých předvařených krevet, loupaných
    • 2 lžíce nasekané pažitky

Příprava jídla

Majonézu, citronovou kůru i šťávu, tabasco, sůl a pepř důkladně promíchejte. Pak ochucenou majonézu rozdělte do baget, ozdobte rukolou a krevetami, posypte pažitkou a servírujte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Česnekové krevety na špízu

Krevetové taštičky won ton

Krevety s olivovým aïoli

Paella s krevetami a citronem

Spařené krevety se dvěma dipy

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
uzasny recept, servirovala jsem na jednohubkach na party pro pratele, vsem moc chutnalo, jenom klasickou majonezu jsem nahradila yofreskou, pro odlehceni, muzu doporucit

Přidat komentář