Sendvič s tuňákem a kukuřicí

Sendvič s tuňákem a kukuřicí

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 808 kcal
Bílkoviny 30 g
Cukr 136 g
Tuky 16 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Tuňákovi a kukuřici to jde skvěle dohromady! Tuhle svačinu vám budou ostatní závidět...

Suroviny

jogurt 100 g
lze nahradit crème fraîche (viz Něco navíc)
krémový sýr 60 g
čerstvý
1 ks
konzerva kukuřice malá (170g)
1 ks
konzerva tuňáka ve vlastní šťávě velká (160g), slitá
jarní cibulka 2 ks
na kolečka
bageta 2 ks
baby špenát 1 hrst

1 V misce promíchejte smetanový jogurt a čerstvý smetanový sýr, přidejte kukuřici, tuňáka, jarní cibulku a zlehka promíchejte. Bagetky prokrojte a rozdělte na ně špenát a tuňákovou pomazánku.


NĚCO NAVÍC

Místo jogurtu můžete použít zakysanou smetanu či majonézou. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Obchod Apetit